Wonderwoud plant store Maastricht shopping window

Winkel

WONDERWOUD PLANT STORE + VEGETARIAN/VEGAN CAFÉ

I.v.m. de landelijke lockdown helpen we jullie op een andere manier dan jullie gewend zijn. Onze fysieke winkel in Maastricht is helaas gesloten. We helpen je met alle liefde online.
Onze winkel in Utrecht is gedeeltelijk geopend. We helpen je graag met coffee to-go, patisserie en buitenplanten. Liever een kamerplant of plant- en woonaccessoires? Deze kan je online bestellen. Stuur ons een berichtje via social media of via ons contact formulier. Aan de hand van foto’s en filmpjes gaan we samen online op jacht in ‘t woud naar dé perfecte plant voor dat ene hoekje in huis.

Wonderwoud Maastricht
Boschstraat 75a
6211AV Maastricht

Tijdelijke openingstijden Maastricht:
Dagelijks bereikbaar voor online bestellingen.

Wonderwoud Utrecht
Nachtegaalstraat 34
3581 AK Utrecht

Tijdelijke openingstijden Utrecht:
Woensdag t/m zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
Dagelijks bereikbaar voor online bestellingen.

Bij Wonderwoud kom je thuis in een urban jungle die je zelf ook zou willen hebben. Een altijd wisselende collectie van bijzondere planten en woonaccessoires maakt elk bezoek de moeite waard. We dansen met gemak door de jungle, op jacht naar dé geschikte plant voor dat ene speciale plekje in je huis. We verpotten hem met liefde in biologische potgrond, terwijl jij geniet van een heerlijke koffie in onze groene hotspot. Het enige wat jij nog hoeft te doen is hem een mooie plek en water geven. Ideaal, toch?

Geen vervoer voor die ene grote plant op je wishlist? Boven €25,- bezorgen we gratis in Maastricht en Utrecht. Woon je nou iets verder en wil je toch die ene plant of dat vintage lampje die je op onze social media gezien hebt? Boven €50,- bezorgen we gratis in Meerssen, Valkenburg en Sittard-Geleen. Onder de genoemde bedragen betaal je binnen Maastricht/Utrecht €2,50 en buiten Maastricht/Utrecht €5,- bezorgkosten.

Winkel
Winkel
Winkel