Handgekozen, met liefde!

Vers van de pers!

Wekelijks speuren wij onze inkoop centra af om de aller mooiste planten voor jullie uit te kiezen.

Elke plant die in onze winkel staat hebben we met de hand geselecteerd. We kopen alleen degene in die sterk en gezond zijn. Alleen zo kunnen we garanderen dat we de beste kwaliteit voor jullie inkopen. Handgekozen, met liefde! Benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Lees het hieronder!

 

Op inkoopdagen gaat onze wekker al vroeg. Gelukkig zijn zowel Lynn als Sonja echte ochtend mensen! En als we dat niet waren, zouden we alsnog met veel plezier opstaan. Het inkopen van planten is namelijk één van de leukste dingen in onze business. We weten van te voren nooit welke planten we tegen zullen komen. Dat maakt het zoeken naar die ene parel des te leuker!

Stel je voor, een reusachtige hal, gevuld met de meest uiteenlopende planten. Van gouden klassiekers tot bijzondere planten voor de verzamelaar. Van mini plantjes, tot joekels die niet eens in onze bus passen. Tussen die overvloed aan planten is het de kunst om de juiste keuzes te maken. Die kunst hebben we inmiddels goed onder de knie en wekelijks vind je een nieuw prachtig aanbod in onze winkels in Maastricht & Utrecht.

We horen je denken: ‘kan dat niet makkelijker?!’ Zeker! De levering uit handen geven zou het voor Sonja & Lynn een stuk gemakkelijker maken. Echter hebben we dan een aantal belangrijke factoren niet meer in de hand. We speuren namelijk altijd naar het beste van het beste. Soms is een bepaalde plant iets duurder dan een andere van dezelfde soort maar is hij wél veel sterker en gezonder. Als wijzelf inkopen letten we op dingen als een goede pot-wortel verhouding, gezonde en glanzende bladeren, de vorm van de plant en natuurlijk het belangrijkst: GEEN BEESTJES! Alleen op deze manier kunnen we garanderen dat we het beste van het beste voor jullie in onze winkels hebben staan.

Komen jullie snel een keertje in onze jungles snuffelen tussen het groen? We helpen je graag bij het uitkiezen van de perfecte plant voor dat ene plekje in huis. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Klik hier!



 
 
Volgende
Volgende

Vintage binnenkomers