Moederdag

Zet je mama in ‘t zonnetje!

Over een week is het Moederdag. Heb jij al een cadeautje voor je lieve mama? Vanuit ‘t Woud inspireren we je graag met sprankelende cadeautips.

We snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er is ook zoveel moois te ontdekken in onze jungles! Graag helpen we je een handje door al onze favoriete cadeautjes op een rij te zetten. Iets leuks gezien?
We pakken het met liefde voor je in.

 

Stekt je moeder graag plantjes maar staat het hele huis al bomvol met plantprojecten? Wij bieden hulp! Deze handige stekvaasjes van het Utrechtse merk 'Muurbloempjes' hang je door middel van een magneetstrip gemakkelijk op aan de muur. Tip: Je kan het vaasje ook gebruiken om leuke (droog)bloemetjes in te zetten. We verkopen de Muurbloempjes in twee kleuren. Je vindt de transparante vaasjes hier en de zwarte vaasjes hier!

Een andere favoriet op dit cadeaulijstje is deze overheerlijke Classic Chai Latte van het Utrechtse ‘Dem Good Chai’. Een heerlijk moment van rust voor je lieve mama. Deze krachtige biologische kruiden melange wordt al eeuwenlang geroemd om zijn geneeskrachtige eigenschappen door ayurvedische genezers. De thee kalmeert de ziel en bevordert de algemene genezing van lichaam en geest. Uit 1 zakje van 100 gram haal je ongeveer 20 koppen. Yum yum!

Onze ultieme wishlist favoriet? De sieraden die we in samenwerking met Maastrichtse sieraad ontwerper Gabriel + Guevara ontworpen. In het bijzonder de colliers. Het kleine verfijnde blaadje geeft een mooi detail aan haar dagelijkse outfits. Liever wat meer pit? The large one it is! Alles wordt met de hand gemaakt in ons geliefde Sphinxkwartier in Maastricht en is leverbaar in puur sterling zilver en 18k vermeil (10 micron). Welke ketting wordt jouw moeders nieuwe favoriete sieraad?

 
 

Liefde geven kunnen moeders als de beste! I mean… ze heeft jou ook groot gekregen, toch?! Ben je er klaar voor om die plek te delen met haar nieuwe plantenliefde? In dat geval helpen we je graag bij het uitzoeken van een mooie plant. In onze winkels vind je een altijd wisselende selectie van gouden klassiekers tot bijzondere exemplaren. Jaloersmakend mooi!

En als we dan toch over planten bezig zijn… Wat denk je van smaakvolle plantaccessoires die haar leven als plant mom leuker en gemakkelijker maken? Wij presenteren:

Deze RVS gieter! Zo kan ze op een liefdevolle manier de bloemetjes buiten zetten en haar overdosis aan liefde kwijt.

Dit irrigatiesysteem! Waterworks is ontworpen door het Nederlandse ‘House of Thol’ en is een mooie samenkomst van design en plantverzorging. Water geven was nog nooit zo gemakkelijk!

Deze watermeter! Met een watermeter controleer je gemakkelijk of je plant dorst heeft of niet. Misschien staan haar planten veel te droog óf juist te nat. Met dit apparaatje leest ze in één oogopslag wat haar plant nodig heeft.

Last but not least: Botanopia’s Tiny Tree House! Hebben we hier uitleg bij nodig?! Klein in formaat, groots in sfeer! Een leuk klein detail om in haar planten te verstoppen. Wij zijn fan! Zij vast ook, hihi.

Ben je op zoek naar iets anders moois? Naast deze items hebben we uiteraard nog veel meer in onze winkels staan. Komen jullie gezellig langs? We helpen jullie graag met het zoeken naar hét perfecte cadeautje voor Moederdag. See you!



Vorige
Vorige

Vaderdag

Volgende
Volgende

Boevenpraktijken