Vaderdag

Zet je papa in ‘t zonnetje!

Over een week is het Vaderdag. Heb jij al een cadeautje voor je lieve papa? Vanuit ‘t Woud inspireren we je graag met sprankelende cadeautips.

We snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er is ook zoveel moois te ontdekken in onze jungles! Graag helpen we je een handje door al onze favoriete cadeautjes op een rij te zetten. Iets leuks gezien?
We pakken het met liefde voor je in.

 

Houdt je vader van planten maar vergeet hij ze af en toe water te geven? Geen probleem! Deze bloempot met water reservoir is hét perfecte cadeau. Door middel van het katoenen koord krijgt het plantje water. Het enige wat je vader nog hoeft te doen is af en toe het reservoir bijvullen. That's it? Yup! Perfect voor stekken en planten die licht vochtig willen blijven.

Een andere favoriet? Deze watermeter! Met dit praktische apparaatje controleer je gemakkelijk of je plant dorst heeft of niet. Misschien staan z’n planten veel te droog óf juist te nat. Met dit apparaatje leest hij in één oogopslag wat z’n planten nodig hebben.

Maakt je vader graag stekken maar staat het hele huis al bomvol met plantprojecten? Wij bieden hulp! Deze handige stekvazen van het Utrechtse merk 'Muurbloempjes' hang je door middel van een magneetstrip gemakkelijk op aan de muur. We verkopen de Muurbloempjes in twee kleuren. Je vindt de transparante vaasjes hier en de zwarte vaasjes hier!

Een andere favoriet om te geven/krijgen zijn onze giftcards. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en slaat de keuzestress toe. Met onze giftcards kan je papa lekker zelf komen snuffelen tussen ‘t groen. Beter nog, kom gezellig samen! Dan kunnen jullie meteen een koffietje drinken in onze jungle.




 
 

Ook onze geliefde kaarsen van PF Candle Co doen het goed als cadeau. Deze Teakwood & Tobacco is een gedurfde geur die vooral door mannen erg gewaardeerd wordt. Denk aan de geur van musk, peper, tabak en leer. Combineer dat met teakhout, sandelhout en patchoeli en je hebt een bestseller! Naast deze geur hebben we nog vele anderen zoals ‘Black Fig’, ‘Patchouli Sweetgrass’ en ‘Amber & Moss’.

Geef je liever een plant? Dat begrijpen we heel goed! Wekelijks vullen we onze winkels aan met het mooiste groen. Van gouden klassiekers tot zeldzame exemplaren, van groot tot klein… We weten zeker dat er iets moois tussen staat voor je vader.

Ben je op zoek naar iets anders moois? Naast deze items hebben we uiteraard nog veel meer in onze winkels staan. Komen jullie gezellig langs? We helpen jullie graag met het zoeken naar hét perfecte cadeautje voor Vaderdag. See you!



Vorige
Vorige

Wonderwoud X Puck Lieverse

Volgende
Volgende

Moederdag