Wonderwoud X Puck Lieverse

Vers van de pers!

Totaal overdonderd was Puck toen ze op haar 15de voor het eerst bij Wonderwoud Maastricht binnenliep.

Onder aanmoediging van haar vriendinnen kwam ze giechelend vragen of we toevallig iemand nodig hadden in ons team. En tja… de rest is geschiedenis! Degene die de winkel in Maastricht regelmatig bezoeken, zullen haar sprankelende persoonlijkheid vast wel eens voorbij hebben zien flitsen.
Benieuwd waarom we een hele blogpost aan haar wijden? Puck heeft een bijzonder mooi talent! Benieuwd? Lees hieronder meer.


 

Met trots presenteren we onze eigen ‘Wonderwoud X Puck Lieverse’ postkaarten lijn. Puck heeft 4 verschillende postkaarten geïllustreerd met een bekend Wonderwoud sausje. Degene die bekend zijn met onze winkel, herkent meteen de sfeervolle hoekjes, plant accessoires en niet te vergeten Sonja & Lynn zelf!

Puck vertelt: ‘Ik weet nog de eerste keer dat ik binnenkwam in Wonderwoud Maastricht. Ik was totaal overdonderd door de hoeveelheid (bijzondere) planten en hebbedingetjes. Toen Lynn & Sonja, naar aanleiding van zelf geïllustreerde kerstkaarten voor het team, vroegen of ik kaarten voor de winkels wilde ontwerpen, was ik meteen enthousiast!’

In haar illustraties zien we de persoonlijke setting terug die jullie van Wonderwoud gewend zijn. De knusse zithoekjes, Sonja & Lynn achter de bar, blije klanten en niet te vergeten: onze bekende ‘plant spa day’. Stuk voor stuk kaarten waar je een glimlach van krijgt.



We vroegen Puck of ze zelf ook regelmatig kaarten verstuurd. Ze antwoord enthousiast ‘JA! Door een kaartje te sturen laat je zien dat je aan iemand denkt. Een lief gebaar dat zowel mét of zonder specifieke reden gestuurd kan worden. Een leuke verrassing als je thuiskomt na een lange school- of werkdag’. Regelmatig krijgen haar vriendinnen en familie een (handgemaakt) kaartje. Wij kunnen alleen maar blij worden van het idee dat er vanaf nu ook ‘Wonderwoud X Puck Lieverse’ postkaarten rondgaan. 



De postkaarten zijn gedrukt op duurzaam gerecycled papier. Het 300 grams papier bestaat uit 40% post-consumer papierafval, 55% milieuvriendelijk hout en 5% hennep. Mooie luxe kaarten met nét dat beetje extra waar we zo van houden. Benieuwd? De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in zowel Utrecht als Maastricht.

 
 
Vorige
Vorige

Vintage binnenkomers

Volgende
Volgende

Vaderdag