Lynn’s Holiday wishlist.

Benieuwd welke items wij

zelf graag onder de

boom

zien liggen?

En beter… wat doen we in godsnaam met die paar dagen vrij?! Deze week geeft Lynn een kijkje in haar december geest.

Wie Lynn kent weet dat ze groot fan van winter is. Naast oktober is december haar favoriete maand. Waarom? Ze kan geen genoeg van de magie rondom de duistere dagen krijgen. Geurkaarsen, speculaas kruiden, lampjes, The Grinch en glühwein… Waarom bestaan er ook alweer zomerliefhebbers? Oh ja, warmte. Maar hey… die stapel dekens en liters thee doen ook hun werk, toch? Als je Lynn zoekt…

Ben je benieuwd naar haar Wonderwoud favorieten voor onder de boom? Lees hieronder verder!

 

Lynn’s favorieten onder de boom dit jaar? Waar Sonja liever met een fles rode wijn naast de boom zit, zit Lynn er met een fles Gimber. Sinds ze haar eerste fles Gimber kocht 1,5 jaar geleden is ze los. Ze staat in het team ook wel bekend als het ‘Gimber monster’. Niets om je voor te schamen toch? Gimber zit boordevol power. Perfect om haar wervelwind aan te wakkeren, hihi. Volle gas, piew pieuw!

Haar ultieme wishlist favoriet? De ringen die we in samenwerking met Maastrichtse sieraad ontwerper Gabriel + Guevara ontworpen. In het bijzonder de zegelring, en dan specifiek bedoeld voor haar pinky. Wat een bazen ring!

Een andere favoriet? De Hoff kandelaar van het Deense merk Bergs Potter. Fikkie stoken kan ze als de beste! Bij gebrek aan een open haard kiest ze voor deze prachtige kandelaars. Fun fact: je kan ze stapelen. Zo creëer je in een handomdraai een interessante setting.

En dan komen we bij Botanopia’s Tiny Bird House. Hebben we hier uitleg bij nodig?! Klein in formaat, groots in sfeer! Het is een DIY pakketje dus je voelt hem al aankomen… Gimber theetje, lekker muziekje aan, kat (Dre) op schoot en klaar is de fröbel setting.

En over dat muziekje gesproken… Haar favoriete kersthits zijn golden oldies van Mariah Carey en Wham! Als ze dan eindelijk klaar is met die hysterie draait ze het liefst: DOOM XMAS van MF Doom & Cookin Soul. Kerstig en toch weer niet. Aanrader!

Verder staan die zeldzame vrije dagen vooral in het teken van ‘slow living’. Uitslapen, een lekkere kerst brunch maken voor haar lief, Harry Potter voor de 1000ste keer kijken, familie/vrienden opzoeken en de natuur in. Haar favoriete wandelroute? Over het Vrijthof richting de Sint Pietersberg, door de Enci groeve met een thee stop bij de coffee truck van onze vrienden Surplace Coffee. Dan door het Enci bos richting de Jeker en zo weer naar huis. Al het moois van Maastricht gevangen in één wandeling! Can’t wait!

Benieuwd naar Sonja’s Wishlist? Over een paar dagen komt haar blog online. Keep you posted!

Vorige
Vorige

Sonja’s Holiday Wishlist.

Volgende
Volgende

Oh denneboom!