Sonja’s Holiday Wishlist.

Benieuwd welke items wij zelf graag onder de boom

zien liggen?

En beter… wat doen we in godsnaam met die paar dagen vrij?! Deze week geeft Sonja een inkijkje in haar december geest.

Sonja is een levensgenieter. Ze spendeert haar avonden het liefst met een goed glas wijn en interessante discussies terwijl ze af en toe een olijfje pikt. Zodra het najaar inzet komen daar de geurkaarsen en sfeerverlichting bovenop en zo ontstaat er een heerlijk relaxte sfeer waarin er volop gefilosofeerd wordt over het leven en alles daaromheen. December is een drukke maand als ondernemer, des te meer redenen om thuis af te schakelen. Als je Sonja zoekt…

Ben je benieuwd naar haar Wonderwoud favorieten voor onder de boom? Lees hieronder verder!

 

Sonja’s favoriet onder de boom dit jaar? Haar absolute nummer 1 is toch wel de vintage Fratelli Mannelli Rhino boekensteun set. Dit zeldzame duo is ideaal om al haar lievelingsboeken te highlighten. In haar vrije tijd leest Sonja enorm graag. Als jong kind zat ze al met haar neus in de boeken en dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Ben je Sonja kwijt op haar vrije dag? Dan leest ze waarschijnlijk een boek. Tenzij er een fiets in de buurt is, want dan… vroooom!

Over fietsen gesproken! Een van haar andere wishlist items is Botanopia’s Tiny Bike Adventure. Dit DIY setje klikt ze vrolijk in elkaar terwijl haar kitten Billie er vandoor gaat met de verpakking. Het leuke van dit setje is dat er verschillende onderdelen inzitten. Buiten een fiets, bankje en lantaarnpaal, zit er ook een duif, egel en waslijn met kleding in. Een kind kan de was doen!

Er is nog iets wat niet kan ontbreken op haar wishlist. Nieuw in ons assortiment en nu al onmisbaar: Lobke Koning’s prints. Sonja kiest specifiek voor de ingelijste variant met de tekst: ‘Flower child, you are about to bloom’. Een pronkstuk met een waardevolle tekst.

Een andere favoriet? De natuurstenen mini kandelaar van Broste Copenhagen. Klein in prijs (en formaat), groots in het brengen van sfeer. Naast dat het een leuke toevoeging is in haar interieur is het ook een mooie sfeermaker op de gedekte kersttafel. Ze tipt: zet eens een kandelaar bij elk bord. Mooi takje groen ernaast en klaar is je kerst setting!

Wat er op de planning staat tijdens deze zeldzame vrije dagen? Sonja’s gouden tip is om iedere kerstdag iets in de buitenlucht te doen. Op kerstavond is dat een late avondwandeling door de buurt, op eerste kerstdag een fijne wandeling in de natuur en op tweede kerstdag wisselt ze haar wandelschoenen in voor haar racefiets. Een vroege rit in de ochtend om daarna in een glitterpakje te shinen en dinen tijdens het jaarlijkse kerstdiner waarbij het hele huis op z’n kop staat. Fun!

En over die late avondwandeling gesproken… Die traditie is lange tijd geleden ontstaan op een avond dat er nèt wat teveel gedronken was thuis. Haar moeder was al uitgeteld naar bed. Sonja en haar vader daarentegen… Die liepen zwalkend door het dorp om af en toe stilstaand een liedje te zingen bij huizen waarvan ze de bewoners kenden. Als je denkt dat het een engelachtig kerstliedje was kom je bedrogen uit. Echte Hollandse smartlappen werden er gezongen. Precies zoals het hoort na een drankje. Wat denk je? Gaat Sonja dit jaar de buurt weer op stelten zetten?

Benieuwd naar Lynn’s Holiday wishlist? * klik *

Vorige
Vorige

Free Willy!

Volgende
Volgende

Lynn’s Holiday wishlist.